Site icon جبهه ملل براي حق تعيين سرنوشت ايران

جبهه ملل از اعتصاب فعالین ملی آذربایجان جنوبی حمایت می کند

جبهه ملل از اعتصاب فعالین ملی آذربایجان جنوبی حمایت می کند
زندانیان ملی آذربایجان جنوبی در بند اشغالگران فارس در اعتراض به تحمیل زبان بیگانه اشغالگران فارس به فرزندان معصوم آذربایجان جنوبی و فارس سازی ملل غیر فارس توسط اقلیت فارس زبان در روز اول ما مهر یعنی روز آغاز قتل عام فرهنگی سیستماتیک ملل غیرفارس تحت اشغال ایران شروع به اعتصاب غذا کرده اند. این فعالین محبوس همچنین از ملت تورک آذربایجان جنوبی ودیگر ملل تحت اشغال ایران خواسته اند تا با تحریم آموزش به زبان بیگانه و تحمیلی فارس به رژیم اشغالگر فارس اعتراض کنند.

جبهه ملل برای حق تعیین سرنوشت ” ایران” از این عمل تحسین آمیز زندانیان آذربایجان جنوبی حمایت كرده و از تحمیل زبان فارسی به ملل غیر فارس را بشدت محکوم نموده و خواهان آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی می باشد.

جبهه ملل برای حق تعیین سرنوشت “ایران” از دیگر ملل تحت اشغال ایران دعوت میکند تا با حمایت از فعالین ملی آذربایجان مبارزات بر علیه رژیم اشغالگر فارس را گسترش داده برای رهای از اشغال هر چه بیشتر متحد شوند.

جبهه ملل برای حق تعیین سرنوشت”ایران”
٢٥ سپتامبر ۲۰۲۱

Exit mobile version